Wednesday, December 8, 2010

Scorpio Men And Drinking

Ocean pie ... or fish cake. Perforated


My boyfriend always tells me that he likes my cooking (even if not, why would diet!) Because it is simple and includes the use of fish, it is true, I do not like the flesh, I am sick from the smell raw, that I do? So fall back on the fish and if there is one thing that I love at Christmas is the salmon, I could eat me in all ways, I think in another life I was a bear and catch fish con la padella…eheheh non so se vi ricordate quella pubblicità, io l’ho trovata geniale da subito.
Questo piatto l’ho mangiato per la prima volta a casa di mia sorella, l’ho adorato subito, è banalmente un pasticcio di pesce con patate, ma è talmente banale che anche una neofita come me lo può fare perchè alla fine non bisogna sfilettare nulla e non bisogna avere chissà che manualità. Spero di riuscire a rifarlo a Natale…pare che alla Cuoca suprema non dispiaccia se cucino qualcosa…a Natale diventiamo tutti più buoni è proprio vero!
Ritornando alla ricettina è per 4 persone e prevede , tra parentesi metto la ricetta originale:
180 g di merluzzo, senza pelle (500g);
500g salmon, skinned (225gg)
425 g of milk, 1 bay leaf
;
1 kg of potatoes;
55g of peeled shrimp;
4 tablespoons of flour "00";
(2 or 4 tablespoons of white wine);
1 teaspoon crushed fennel seeds (1 teaspoon of fresh dill);
2 tablespoons capers, salt and pepper
.
Put the fish into a saucepan and add the milk, not filleted anything, so how did you put it, add the bay leaf, salt and pepper, simmer for 10 -15 minutes.
Meanwhile, boil the potatoes and mash with a masher.
Drain the fish and strain the cooking liquid. At this point fillet the fish and reduce it to pieces, put them in a pan (I used 4 individual) along with shrimp (thaw if you had them frozen).
Take half the butter and melt it, toast the flour for 1 or 2 minutes, add the milk (and wine) and bring to a boil, stirring with a whisk helps to enrich the mixture.
Add the capers and fennel, season with salt and pepper until it thickens, I waited until he had the same consistency of yogurt.
Join now remaining melted butter to mashed potatoes, salt and pepper and work for a few minutes to fill a pastry bag with the mixture of potatoes.
At this point, add the liquid mixture of capers, flour and milk over al pesce, pareggiare per quanto sia possibile.Aggiungere con la sac a poche il composto di patate sopra.
Infornare per 25 min a 200°C.
Io ho trovato eccessivi i due cucchiaini di capperi, la prossima volta ne metterò una decina al massimo.

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